Milyen ember lehetett a szívtipró a pénz, a hírnév és a szcientológia előtt?

Diane Cox 1979-ben kezdett el randizgatni Thomas Cruise Mapotherrel, aki akkoriban még a születési nevét használta. A színész és iskolatársa két évig alkotott egy párt, mely alatt megannyi fotó készült róluk. A Dailymail.com-nak exkluzív interjút adó három gyermekes anyuka örömmel mutatta meg a bizalmas felvételeket és mesélt arról a Tomról, akit ő ismert a pénz, a siker és a szcientológia előtt.

A fiatalok kapcsolata igen intenzív volt, ahogyan Diane többször is kiemelte. Nagy szerelem volt az övék, azonban Cruise védelmező, féltékeny habitusa miatt sajnos rosszra fordultak a dolgok. A 19 éves tehetség karrierje éppen kezdett beindulni és a távolság is megnehezítette a szerelmesek dolgát, ezért 1981-ben végül szakítottak. Cox beismerte, hogy megcsalta Tomot, aki barátjától értesült a dologról, eztán mindketten belátták, hogy így már nincs mit rendbe hozni. Utólag visszagondolva a volt barátnő a filmcsillag féltékenységét és túlságosan is óvó jellemét okolta a kapcsolat zátonyra futásáért.

Ennek ellenére Diane a mai napig örömmel emlékszik vissza az első nagy szerelmére, aki már 17 évesen azt mondta, hogy mire betölti a harmincat, milliomos lesz. Románcuk mellett olyan intim dolgokat is megosztott Cruise-ről, minthogy egyik nővére tanította meg csókolózni vagy, hogy mennyire ügyes lepedőakrobata volt tinikorában.

Cox azóta is figyelemmel kíséri Tom életének alakulását és egyáltalán nem örül annak, amit lát. Szerinte viselkedése egy vicc, kuruzslónak tarja, akit a sok pénz és a csillogás változtatott álmodozó pincérfiúból, beképzelt világsztárrá.