Cassandre Davisnek már a fotói sistergően szexisek, ez a hatás pedig élőben valószínűleg hatványozódik.

Mivel a futballsztár lesérült a foci EB döntőjében, így manapság leginkább a pihenésre és gyógyulására koncentrál. A napokban az is kiderült, ki az, aki leginkább hozzájárul a testi és lelki felüdüléséhez.

Cristiano Ronaldót és Cassandre Davist ölelkezve látták Miamiban, de hogy ez most csupán egy forró nyári flört vagy egy izgalmas kapcsolat kezdete, az még nem tisztázott. Egy homlokpuszi is elcsattant köztük a medence partján, ami miatt mi inkább a gyengédebb érzelmekre szavaznánk.

Az viszont teljesen egyértelmű, hogy a sportoló miért is vetett szemet a fitnesz modellre, a lány  Instagramját végigböngészve egy dolog elég szembeszökő, mégpedig tökéletes, feszes, formás, de Kardashian méretű feneke. Nem állítjuk, hogy nem dögös, mert az, sistergően szexis. Viszont a pillanat, amikor divattá vált a darázsderék és a felfújt hátsó, nekünk kimaradt.

Valószínűleg a valóság show hercegnők tehetnek az egészről, viszont a férfiak nagy részének ez bejön, úgyhogy egy ideig még biztosan növekszik azoknak a száma, akik a női villanykörte vonalat képviselik majd.