Sajtósa szerint a színész már be is feküdt egy központba, ahonnan remélhetőleg úgy távozik majd, hogy ismét ráismernek rajongói.

A Családi vakáció sztárja megint visszaesett, képviselője a TMZ-nek beismerte, hogy Chevy Chase-t jelenleg a Hazelden Addiction Treatment Centerben kezelik, Minnesotában. Az ok, mint korábban, most is az alkohol, mely karrierje során sokadszorra kerítette hatalmába.

“Chase szeretné magából kihozni a legjobbat” – nyilatkozta a sajtós, de többet nem árult el a komikus állapotáról. Azonban az elmúlt időszakban róla készült fotók nagyon is árulkodóak. Tény és való, hogy Chevy már benne van a korban, hiszen 72 éves, ennek ellenére is nagyon rossz bőrben láthatták az utóbbi időben rajongói. Felpüffedt arca már hónapokkal ezelőtt is árulkodó jel volt.

Fotó: Rex Features
Fotó: Rex Features

A rehabtól most mindenki csodát vár, lehetőleg rövid időn belül, ugyanis a színész legújabb filmjét, a The Christmas Apprentice-t karácsonykor szeretnék bemutatni.

Chase-t, mint említettünk nem most először szorul kezelésre függősége miatt. 1986-ban például az ital mellett a fájdalomcsillapítókról sem tudott lemondani.